De luchtvaartmaatschappij zet de hond op het verkeerde vliegtuig: ze sturen hem naar Saoedi-Arabië in plaats van naar Nashville
Huisdieren worden, vooral honden en katten, zodra ze een gezin binnenkomen, er een integraal onderdeel van. Zelfs als sommige puppy's aanvankelijk terughoudend zijn om met ons om te gaan, begrijpen ze na enige tijd dat ze geaccepteerd zijn en geven ze zich over aan grote uitingen van genegenheid.
Vanaf het moment dat deze dieren ons huis binnenkomen, worden ze lid van de familie en zullen ze er altijd deel van uitmaken. Een van de problemen doet zich voor in het geval dat je gaat verhuizen, naar een andere staat en noodzakelijkerwijs een vliegtuig moet nemen. Dit gezin is zich hiervan terdege bewust, nadat ze ontdekten dat hun hond naar Saoedi-Arabië was gebracht in plaats van naar Nashville.
via Npr
De familie Miller koos ervoor om van het Verenigd Koninkrijk naar Nashville, een stad in Tennessee, te verhuizen. Samen met hen zou ook de hond Bluebell, een integraal onderdeel van het gezin, naar het nieuwe huis gaan. Jammer dat er iets mis is gegaan tijdens de reis. Gelukkig is alles goed afgelopen.
James Miller had een vlucht geboekt van London Heathrow Airport naar Nashville. Zijn vrouw Madison was al in de Verenigde Staten waar ze op niets anders wachtte dan haar man en de kleine Bluebell weer te omhelzen. De maatschappij waarmee de man reisde, stond echter niet toe dat er dieren aan boord gingen en de hond zou dus in het ruim moeten reizen. Jammer echter dat het vliegtuig waarin de hond werd ingescheept niet het vliegtuig was dat naar Nashville ging, maar naar Riyad, de hoofdstad van Saoedi-Arabië.
Toen ze zich realiseerden wat er was gebeurd, was het te laat en was Bluebell al in Saoedi-Arabië. Ook de terugreis was problematisch, aangezien er geen rechtstreekse vluchten zijn tussen Riyadh en Nashville, en moest de hond eerst terugvliegen naar Londen, waar ze op een vlucht naar de Verenigde Staten werd gezet. Na een reis van meer dan 60 uur kon de hond haar familie weer omhelzen.
Bij thuiskomst is ze een aantal dagen thuis gebleven, ze wilde om geen enkele reden haar baasjes achterlaten. Ze wilde die ervaring nooit meer meemaken. De luchtvaartmaatschappij kwam tussenbeide door middel van een persbericht, waarin ze lieten weten spijt te hebben van het incident. De familie Miller besloot echter om schadevergoeding te vragen.
Is het naar jouw mening juist om schadevergoeding te vragen voor wat er is gebeurd?